Software gestiune

Va oferim posibilitatea de a crea impreuna cu noi o aplicatie de gestiune special pentru firma dumneavoastra. Participand direct in procesul de dezvoltare puteti obtine o solutie perfect compatibila cu activitatea firmei, garantand maximul de beneficiu care se poate obtine din automatizarea activitatii. 

Indiferent de domeniu toate programele noastre pot fi accesibile prin internet, oferindu-va posibilitatea mai multor utilizatori simultan, de pe orice calculator din firma sau din afara ei, deschizand astfel noi posibilitati de colaborare cu partenerii si clientii. 

Oferim doua variante pret, in functie de dimensiunea aplicatiei dorite. Pentru aplicatii de dimensiuni relativ mici pretul este per-aplicatie, eventual in rate, intre 100-1000 EUR. Pentru informatizarea pe termen lung a activitatii firmei exista posibilitatea unei sume lunare calculata sa cuprinda un numar practic nelimitat de modificari. In cazul dezvoltarii unor programe de dimensiuni mari este varianta preferata, atat de catre noi cat si de catre clientii nostrii de pana acum. 

Incurajam clientii nostri sa inceapa cu un software de dimensiuni mici, care sa rezolve probleme concrete si care poate fi implementat rapid. Modul nostru de lucru bazat pe colaborare - dumneavoastra decideti de ce aveti nevoie - ne permite sa construim treptat o solutie care acopera complet nu numai nevoile dumneavoastra actuale dar poate creste pentru a le acoperi si in viitor.

 

Dintre firmele cu care avem in prezent contracte de dezvoltare:

  • FMCG Management (www.fmcgmanagement.ro) - Evidenta personalului firmei, centralizarea rapoartelor de merchandising si Out of Stock, numeroase module secundare
  • Scomet Prest  (www.scomet.ro) - Software personalizat pentru evidenta asociatiilor de locatari. Variante ne-customizate ale aceleiasi aplicatii sunt folosite si de alte firme din domeniu
  • Greater Ad (www.greater.ro) - Doua module distincte: generarea si urmarirea executiei brief-urilor, si evidenta produselor si serviciilor prestate si generarea anexelor la contract in functie de acestea.
  • Brandfest (www.brandfest.ro) - Un alt software de urmarire a brief-urilor, de data aceasta centrat pe schimbul de fisiere si accesarea aceluiasi brief, usor si in siguranta, de clienti si furnizori.
  • Hermes Curier (www.hermes-curier.ro) - Evidenta expeditiilor si a clientilor, generare facturi detaliate

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa de email radu.floricica@neti.ro, sau la telefon 0723.64.96.17 (Radu Floricica).