Servicii

Site-uri de prezentare

Plecand de la o simpla carte de vizita online si pana la un site corporate, realizam site-uri de prezentare care sa va reprezinte cu adevarat afacerea si sa aduca un plus de valoare acesteia. Toate site-urile sunt implementate pe platforma SimpleSite, aplicatie prin care aveti control deplin si in timp real asupra continutului si structurii site-ului dvs.

Mai multe detalii...

 

Software de gestiune la comanda

O experienta de aproape 10 ani ne recomanda pentru a va oferi instrumente cu adevarat utile in managementul afacerii dumneavoastra. Impreuna putem construi o aplicatie software care sa rezolve problemele cu care va confruntati, si care sa va ofere noi posibilitati, atat in colaborarea cu clientii si partenerii cat si in controlul activitatii interne a firmei.

Mai multe detalii...

 

E-commerce si magazine virtuale

Ca raspuns la o piata ce ofera in marea majoritate doar solutii standard de magazine virtuale, realizam magazine virtuale 100% customizate, pentru clientii care vor mai mult de la magazinul lor. Pentru aceasta am realizat platforma FlexiStore.

Mai multe detalii...

 

Consultanta, proiectare si planificare proiecte

Proiectele neproiectate si neplanificate bine, esueaza in cele mai multe cazuri. De aceea va oferim expertiza noastra si va putem asista sa va transpuneti ideile in specificatii complete ce vor cuprinde toate aspectele tehnice si functionale ale proiectului dvs. Cu aceste specificatii, orice echipa de programatori va vor putea implementa proiectul fara confuzii si incurcaturi. Consultanta noastra merge de la modalitati tehnice, pana la arhitectura de sistem si idei noi si originale ce le puteti integra in proiect.

Mai multe detalii...

 

Grafica si identitate vizuala completa

Stim ca nu toti avem aceleasi gusturi si de aceea va oferim posibilitatea de a alege chiar dvs dintre graficienii cu care colaboram, pe acela care se potriveste cel mai bine cu gusturile si necesitatile dvs.

Mai multe detalii...

 

Dezvoltare web custom

Proiectele cele mai interesante pentru noi sunt acelea atipice, care trebuie dezvoltate de la 0. Am realizat o multime de astfel de proiecte, asa incat experienta dobandita ne permite sa proiectam si sa dezvoltam cu usurinta astfel de site-uri si sa le extindem la fel de simplu atunci cand este nevoie.

Mai multe detalii...

 

Mentenanta si suport tehnic

Un site eficient este un site care se dezvolta permanent. Iar aici intervenim noi. Va oferim posibilitatea de ne ocupa permanent de site-ul dvs (fie ca este facut de noi sau nu), astfel incat sa puteti implementa noile idei si functionalitati ce vor aduce un plus de valoare clientilor dvs.

Mai multe detalii...

 

Outsourcing / Externalizare proiecte

Outsourcing-ul este o solutie simpla si eficienta de rezolvare a unor proiecte de care nu aveti timp sa va ocupati sau pentru care va lipsesc cunostintele tehnice necesare. Nici o problema, ne ocupam noi de ele, chiar si in regim de urgenta.

Mai multe detalii...

 

Parteneriate cu agentii web si designeri

Suntem deschisi la colaborari bidirectionale cu agentiile web, studiourile de creatie sau designeri freelanceri, ca si partener tehnic. Platformele noastre de administrare de continut sunt usor de integrat cu cu orice tip de grafica.

Mai multe detalii...