5 motive pentru care sa lucrati cu noi

1. Intelegem ce doriti

2. Stim ce facem

3. Lucram rapid si suntem flexibili

4. Preturile noastre reflecta direct complexitatea proiectului

5. Ne place sa construim relatii pe termen lung

 

1. Intelegem ce doriti

De multe ori, chiar daca dvs ca si client stiti foarte bine ce ati dori sa realizati, e dificil sa traduceti acest lucru in limbajul tehnic al specialistilor. Din aceasta cauza se intampla ca rezultatul sa nu fie cel scontat si de aici sa apara nemultumiri de ambele parti.

Datorita indelungatei noastre experiente in lucrul cu clientii, avem capacitatea sa sintetizam ideile dvs in specificatii tehnice si functionale, care sa descrie detaliat proiectul ce trebuie realizat. Apoi, oferindu-va spre consultare prototipuri si versiuni preliminarii, ne asiguram ca ceea ce realizam pentru dvs este ceea ce v-ati dorit.

 

2. Stim ce facem

Am dezvoltat de-a lungul timpului nenumarate proiecte in cele mai diverse tehnologii si limbaje. De aceea, stim intodeauna ce este mai potrivit pentru proiectul dvs.

 

3. Lucram rapid si suntem flexibili

Tool-urile si librariile pe care le-am creat, ne ajuta sa dezvoltam rapid un proiect nou, neffind nevoie sa incepem de fiecare data de la 0. De asemenea, folosirea unor module si librarii deja testate asigura o calitate superioara proiectului, eliminand o buna parte din erorile cauzate de o implementare cu totul noua si netestata.

In acelasi timp, aceste tool-uri si librarii au fost create pentru a fi flexibile. Astfel, se pot adapta la orcie tip de proiect si putem sa le dezvoltam in orice directie dorim, pentru a satisface cerintele proiectului. Nu vom incerca niciodata sa ajustam ceva creat pt a face cu totul altceva la cerintele dvs, ci plecand de la o baza comuna, vom implementa exact ceea ce aveti nevoie.

 

4. Preturile noastre reflecta direct complexitatea proiectului

Tarifele practicate de noi sunt in deplina concordanta cu cerintele clientului. Pentru cerinte standard, avem preturi standard. Pentru cerinte custom, pretul va fi fixat in functie de complexitatea proiectului si de baza standard de la care plecam.

Mai mult, veti sti intodeauna exact ce platiti, pentru ca oferta noastra va contine preturile defalcate pe fiecare componenta a proiectului.

 

5. Ne place sa construim relatii pe termen lung

O relatie de afaceri reusita este o afacere in care ambele parti castiga. De aceea avem intodeauna grija ca si dvs si noi sa fim la fel de multumiti de proiectul pe care il vom realiza impreuna. Mai mult, nu dorim ca relatia sa se incheie aici - odata ce ne-am incasat banii, sa va lasam cu un proiect in brate si sa nu mai dam nici un semn de viata. Orice proiect realizat de noi are o perioada de garantie de minim 3 luni, perioada in care oferim suport tehnic complet gratuit si neconditionat. De asemenea, pentru ca de obicei un proiect trebuie sa se dezvolte in continuare pentru a tine pasul cu cerintele dvs, va putem oferi si diverse servicii post-garantie.

O relatie de colaborare pe termen lung este profitabila pentru ambele parti.