Prezentare generala

Net Interaction a fost infiintata in anul 2000 de catre Radu FLORICICA si Andrei FIROIU, amandoi fiind inca studenti. In acel an am si dezvoltat primul nostru proiect - un magazin virtual pentru vanzarea de artizanat romnanesc (www.rocrafts.ro), si asta intr-o perioada in care comertul online era inca un domeniu de pionierat pe piata online din Romania.

Tot atunci am inceput si realizarea de diverse soft-uri de contabilitate, gestiune si salarii, aceasta activitate migrand in timp catre un segment mult mai complex - acela al aplicatiilor business customizate.

In cei 8 ani de existenta am realizat nenumarate site-uri si aplicatii in domenii extrem de variate, am experimentat cu diverse tehnologii si am acumulat o considerabila experienta in domeniul online. In aceasta perioada cele doua directii initiale s-au cristalizat in doua domenii disticte, fiecare cu caracteristici si provocari proprii.

Pe partea de dezvoltare web ne putem lauda cu un portofoliu lung, atat pentru clientii finali cat si numeroase proiecte executate in outsourcing. Tipul si dimensiunea site-urilor create de noi variaza foarte mult, incluzand site-uri mici de prezentare pentru firme noi, magazine online cu infrastructura completa in spate, o retea de marketing ....

Lista de clienti pentru aplicatii business este mult mai scurta, in schimb ne mandrim cu faptul ca fiecare dintre ei reprezinta o colaborare excelenta pe termen foarte lung. Indiferent cate lucruri se schimba in firmele cu care lucram (dimensiune, personal, chiar si obiectul activitatii), noi ramanem intotdeauna o prezenta constanta si de incredere. In ultimii ani incercam sa aducem acelasi mod de lucru si in domeniul web, pentru proiecte mai complexe (unde acest mod de lucru se preteaza), si ne putem lauda deja cu cativa parteneri de incredere.

 

Ce ne deosebeste de alte agentii web?