E-commerce si magazine virtuale

Studiind piata, am observat ca exista o multime de solutii de e-comemmerce, magazine virtuale la cheie, sau hostate pe serverele furnizorului si cu abonament lunar. Toate aceste solutii sunt insa standardizate si ofera in mare cam acelasi set de functionalitati. Marea problema cu aceste solutii standard este greutatea cu care pot fi customizate pentru a indeplini anumite cerinte speciale ale clientilor, lucru destul de neplacut atunci cand vrei sa

De aceea ne-am gandit la un mod de abordare al domeniului conform devizei noastre: de ce sa oferim o solutie pe care obligam clientul sa-si adapteze afacerea cand ar fi mai bine ca solutia noastra sa se adapteze afacerii lui. Astfel, am creat platforma FlexiStore - o platforma de e-commerce ce cuprinde functionalitatile standard ale unui magazin virtual, dar care se poate particulariza simplu, usor si rapid.

Cateva exemple de cazuri in care se preteaza flexibilitatea si gradul mare de customizare al FlexiStore:

1. Doriti sa deschideti un magazin virtual prin care sa vindeti mp3-uri sau tonuri de apel pentru telefoane. In cazul acesta, trebuie sa asigurati accesul controlat pentru download-ul melodiilor cumparate cu ajutorul unui cod de acces valabil pentru o perioada limitata de timp. De asemenea, e nevoie de o organizare paralela a cantecelor atat pe categorii si genuri, cat si gruparea lor in albume.

2. Aveti un portal tematic si doriti sa il integrati cu un magazin virtual, astfel incat sa inserati produse in diverse pagini si articole, astfel incat cititorii dvs sa poata comanda produsele respective fara sa mai mearga intr-o pagina dedicata a magazinului virtual.

3. Aveti mai multe magazine tempatice, fiecare pe domeniul propriu, dar doriti sa aveti un cos de cumparaturi centralizat si conturi comune de acces al clientilor pentru toate site-urile.

 

FlexiStore se preteaza pentru toate aceste exemple descrise mai sus si pentru multe altele.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie gratuita de pret.