Dezvoltare web si proiecte custom

Dezvoltam aplicatii web cu orice grad de customizare sau complexitate si in orice domeniu. Folosim platforme PHP sau Java si baze de date MySQL. La baza oricarei aplicatii, va sta unul din frameworkurile noastre dezvoltate in-house, datorita carora aplicatia va avea un grad ridicat de stabilitate, flexibilitate si extensibilitate.

 

De ce un framework?

Un framework presupune un model de baza de organizare a unei aplicatii si un set extins de functionalitati generice. Modelul asigura de la inceput ca aplicatia se va dezvolta dupa o structura prestabilita, acest lucru asigurand usurinta unor dezvoltari ulterioare.

Setul de functionalitati generice (modul login, log-uri, administrare structura si content site, etc) scurteaza timpul de dezvoltare si asigura o stabilitate mai mare aplicatiei, deoarece toate aceste module au fost deja testate.

 

Studii de caz:

1. MemoriaBanatului

Un proiect special al celor de la Asociatia A 3a Europa, proiect care aduna la un loc marturii orale si imagini despre Banat. Acest proiect a fost construit de la 0 pentru a respecta intocmai specificatiile celor de la A 3a Europa.

Site: www.memoriabanatului.ro

 

2. StagiiPeBune

Site-ul suport al programului cu acelasi nume, program care are ca scop centralizarea stagiilor de practica din companiile de IT si facilizarea recrutarii studentilor de catre aceste companii, este un site 100% custom. Acest site s-a dezvoltat si reorganizat intr-un grad destul de mare de la an la an, dar fiind implementat pe baza framework-ului ce sta si la baza platformei SimpleSite, nu a ridicat niciodata probleme majore si nu a necesitat refacerea sa completa.

Site: www.stagiipebune.ro