Ce ne deosebeste?

Un site trebuie in primul rand sa vanda, si apoi sa arate bine.

De-a lungul timpului, am observat ca majoritatea agentiilor web pun foarte mare accent pe partea grafica a site-ului, neglijand intr-o masura mai mica sau mai mare componenta functionala.

E clar ca un site trebuie sa arate bine, dar in primul rand acesta ar trebui sa fie functional. Vizitatorii trebuie sa gaseasca rapid informatia pe care o cauta, iar cei care administreaza site-ul trebuie sa poata sa faca acest lucru simplu si rapid, fara a avea nevoie de cunostinte tehnice sau sa trebuiasca sa apeleze la cel care a construit site-ul. Pe de alta parte, un site trebuie sa ofere cateva functionalitati de baza, ce ajuta si imbogatesc interactiunea dintre vizitatori si proprietarii site-ului.

De aceea, noi ne-am concentrat in primul rand pe partea de functionalitate si "usability" (usurinta in utilizare) a site-ului. Aceasta strategie s-a concretizat in cele din urma in platforma SimpleSite, un instrument simplu si puternic pentru crearea si administrarea unui site de prezentare.

 

Mai multe alternative, mai multi clienti fericiti.

O alta concluzie evidenta este faptul ca nu toti clientii sunt dispusi sa investeasca la fel de mult in grafica site-ului. Iar in al 2lea rand, nu intodeauna agreaza stilul unui designer. De aceea am preferat sa ne construim o retea de colaboratori pe partea de design si sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege singur, pe baza portofoliului si a nivelului de tarifare, cu cine anume doreste sa lucreze.