Cariere

Oportunitate de angajare in Drobeta Turnu Severin

Doresti o cariera pe termen lung? Iti oferim o astfel de oportunitate!

Suntem o firma ce activeaza pe piata din anul 2000, avand ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii web si software de afaceri, cu clienti atat in Romania cat si strainatate.

Dorim sa formam o echipa noua pentru un centru de dezvoltare in Drobeta Turnu Severin. Pentru aceasta cautam persoane motivate sa invete, si care pot citi documentatie in limba engleza. Daca consideri ca te incadrezi in aceasta categorie si esti interesat de unul din posturile de mai jos, nu ezita sa ne contactezi.

Studiile de specialitate sau experienta anterioara sunt un plus, dar nu sunt obligatorii.

 

Programator Junior

Postul presupune dezvoltarea de site-uri si aplicatii cu interfata web. Tehnologiile folosite vor fi invatate la locul de munca, dar sunt necesare cel putin cunostinte de baza de programare.

 

Marketing Assistant

Un post cu responsabilitati diverse, incluzand printre altele: supravegherea campaniilor Facebook si Google Ads, realizarea de studii si sondaje de piata, contactarea potentialilor clienti si oferirea de suport si instruire prin telefon. Nu exista cerinte suplimentare pentru acest post, cu exceptia unor cunostinte generale de lucru cu calculatorul si cu internetul (Facebook, motoare de cautare, etc).

 

Pentru mai multe amanunte ne puteti contacta la telefonul 0727.108.692.

Daca vrei sa aplici la unul sau la ambele posturi, te rugam trimite-ne datele de contact pe adresa severin@neti.ro.