August 12, 2013

SimpleSite – Prezenta online completa pentru afacerea dvs

Filed under: Produse comerciale,SimpleSite,Stiri — Andrei Firoiu @ 10:35 am

Design de logo si layout, crearea website-ului, gazduire, adrese de email, SEO, promovare online, suport tehnic – toate in acelasi pachet cu noul serviciu SimpleSite si intr-o forma mai flexibila si mai accesibila pentru dvs – cu abonament lunar. Astfel, vom avea in permanenta grija de site-ul dvs, pentru a-l transforma intr-un adevarat instrument de marketig online, cu ajutorul caruia veti putea achizitiona noi clienti in mod activ.

August 30, 2011

Tinerii antreprenori si ideile lor de afaceri

Filed under: Stiri — Tags: , , , , — Andrei Firoiu @ 11:38 pm

Intrucat Net Interaction va participa in calitate de partener in proiect, vrem sa facem cunoscut urmatorul comunicat de presa:

Asociatia de Turism Ecologic „Camena” deruleaza in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2011 proiectul intitulat „Tinerii antreprenori si ideile lor de afaceri”, proiect ce isi propune dezvoltarea spiritului antreprenorial in domeniul turistic la tinerii din judetul Mehedinti.

Problema identificata este slaba implicare a tinerilor in dezvoltarea turistico-economica a comunitatilor lor.

Asociatia noastra a fost constituita sa serveasca intereselor comunitatilor locale din zona montana si sa isi aduca un aport, in masura experientei si a cunostintelor de care dispune, la implicarea activa a tinerilor in viata comunitatii, in conservarea si protejarea mediului inconjurator si in promovarea potentialului turistic al zonei montane.

Comunitatile locale sunt situate intr-o proportie covârsitoare in spatiul rural al judetului Mehedinti, spatiu care se afla la locul de intâlnire a trei zone naturale deosebite: Parcul National „Domogled-Valea Cernei”, Parcul Natural „Portile de Fier” si Geoparcul Natural „Platoul Mehedinti”.

Tinerii din mediul rural sunt nevoiti sa faca fata in afara provocarilor vârstei si unor dificultati de ordin social, economic si chiar geografic.

Calea cea mai sigura de depasire a lor este un sistem educativ cât mai complet si modern, care sa le stimuleze abilitatile native si dobândite, imaginatia, sa le sprijine dezvoltarea personala, construirea unui sistem propriu de valori dar sa ii si responsabilizeze fata de societate, in general, si fata de comunitatea lor, in particular.

Ideea derularii unui astfel de proiect s-a conturat inca din activitatile derulate anterior de asociatie, cand in diferite intalniri si seminarii, cat si in jurnalele proiectelor anterioare, s-a identificat interesul crescut al tinerilor catre fenomenul turistic, din punct de vedere economic si faptul ca lipsa investitiilor in turism este cauzata si de lipsa de idei de afaceri viabile, lipsa de imaginatie si de interes.

Având in vedere cele de mai sus, s-au conturat urmatoarele obiective ale proiectului nostru:

 • dezvoltarea la 14 tineri mehedinteni a spiritului antreprenorial in domeniul turistic pe o perioada de 3 luni;
 • implicarea a 14 tineri mehedinteni in activitati de realizare a planurilor de afaceri pe teme de turism ecologic pe o perioada de 3 luni;
 • promovarea planurilor de afaceri si a ideilor de afaceri in domeniul turismului ecologic in rândul a 300 de tineri mehedinteni;
 • diseminarea exemplelor de buna practica.

Activitati ce vor fi derulate in cadrul proiectului:

 • intâlnirea echipei de proiect;
 • Selectarea participantilor
 • Promovarea proiectului;
 • Program de formare cu tema „Am o idee, cum o dezvolt?”
 • Realizarea planurilor de afaceri de catre tinerii participanti la proiect
 • Realizarea ghidului de bune practici si idei de afaceri
 • Diseminarea exemplelor de buna practica;
 • Monitorizarea proiectului;
 • Evaluarea proiectului.

Parteneri: Asociatia Româna de Consiliere si Sprijin, Asociatia de Tineret „Gheorghe Ionescu – Sisesti”, SC Net Interaction SRL.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati echipei de proiect la adresa office@camena.ro, persoana de contact: Tiberiu Sturek

Actiune finantata de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

June 5, 2010

Tim Teen IT Summer School

Filed under: Stiri — Andrei Firoiu @ 7:40 pm

In perioada 14 – 21 Iunie 2010, Incubatorul de Afaceri Software Timisoara, in colaborare cu Liceul “Grigore Moisil” organizeaza “Tim IT Teen”, o scoala de vara adresata liceenilor pasionati de software. Pe langa prezentarile pe diverse tematici (tehnologie, atreprenoriat, etc), scoala va avea si o componenta de atelier de lucru in care participantii, organizati pe echipe, vor trebui sa dezvolte mini-proiecte software.

Dupa cum declara Radu Ticiu, directorul Incubatorului, prin acest tip de proiecte se urmareste acomodarea tinerilor cu  notiunea de  antreprenoriat si expunerea lor cat mai timpurie la acest mediu. 🙂

Mai multe detalii, inclusiv programul scolii, gasiti pe site-ul Incubatorului.

September 26, 2009

Site de prezentare: Urgente Timisoara

Filed under: Portofoliu,SimpleSite — Andrei Firoiu @ 12:26 pm

Am lansat site-ul de prezentare al sectiei de Urgente din Timisoara (UPU – SMURD Timis), din cadrul Spitalului Judetean Timis. Pe acest site puteti afla informatii utile despre activitatea sectiei si prezentarea personalului.

Site de prezentare: Urgente Timisoara

Site de prezentare: Urgente Timisoara

Site de prezentare: Asociatia de Tineret Gheorghe Ionescu Sisesti

Filed under: Portofoliu,SimpleSite — Andrei Firoiu @ 12:03 pm

Site-ul de prezentare al asociatiei functioneaza pe platforma SimpleSite. Pe langa integrarea site-ului, am realizat si logo-ul asociatiei.

Site de prezentare: Asociatia de Tineret Gheorghe Ionescu Sisesti

Site de prezentare: Asociatia de Tineret Gheorghe Ionescu Sisesti

Logo Asociatia de Tineret Gheorghe Ionescu Sisesti

Logo Asociatia de Tineret Gheorghe Ionescu Sisesti

August 12, 2009

Site de prezentare: SAV Integrated

Filed under: Portofoliu — Andrei Firoiu @ 6:44 pm

Site-ul combina atat platforma SimpleSite si tehnologie Ajax pentru afisarea continutului, cat si Flash pentru obtinerea unui background animat. Am dovedit inca odata flexibilitatea SimpleSite in crearea unor siteuri de prezentare interesante si originale, respectand specificatiile clientului dar pastrand in acelasi timp posibilitatea de editare dinamica si in timp real a continutului site-ului.

sav-integrated.ro

Micro-site: GoGoDiet

Filed under: Portofoliu,Site-uri customizate — Andrei Firoiu @ 6:40 pm

Am realizat integrarea si implementarea in Flash a site-ului GoGoDiet.ro, un site care ofera servicii de catering pentru cei care tin o dieta sau pur si simplu vor sa aiba un regim de alimentatie sanatos.

GoGoDiet.ro

June 16, 2009

Redesign MangaShop.ro

Filed under: FlexiStore,Portofoliu,Site-uri customizate — Andrei Firoiu @ 12:20 pm

Am relansat magazinul virtual MangaShop.ro cu un nou design, mai potrivit cu tematica magazinului.

Re-design MangaShop.ro

Re-design MangaShop.ro

April 1, 2009

Site de prezentare: Logistician.ro

Filed under: Portofoliu,SimpleSite — Andrei Firoiu @ 8:02 pm

Momentan un site de prezentare al firmei SBCC, firma avand ca domeniu de activitate consultanta in transporturi, acest site mai mult ca probabil ca va evolua intr-un veritabil portal tematic.

Acest lucru nu numai ca va fi posibil fara schimbarea infrastructurii, dar si mai mult, se va realiza in cel mai simplu mod cu putinta, intrucat SimpleSite permite o crestere organica si nelimitata, atat in cazul paginilor normale de continut, cat si prin module specializate.

logistician

Logistician.ro - site de prezentare

February 10, 2009

Site de prezentare: JetranAir.com

Filed under: Portofoliu,SimpleSite — Andrei Firoiu @ 7:53 pm

Obiectivul companiei aviatice Jetran Air, a fost realizarea de urgenta a site-ului de prezentare. Si datorita platformei SimpleSite am putut sa lansam site-ul intr-o saptamana, asta incluzand si introducerea continutului.

In felul acesta am identificat si o noua nisa de promovare – suntem o echipa de comando pentru actiuni fulger pe web 🙂

jetran

JetranAir.com - site de prezentare

Older Posts »